Afslankpillen: 3 manieren hoe je hiermee snel kunt gaan afvallen

Ben je nog niet helemaal zeker of afslankpillen ook doen wat ze beloven? Dan is dit artikel echt wat voor jou. We willen je laten zien welke pillen er op de markt verkrijgbaar zijn. Hierbij lichten we dan toe welke werking ze kunnen hebben en of ze bijdragen bij het afvallen. Ze worden meestal allemaal op 1 grote hoop gegooid, soms ook onterecht. Met wat meer kennis over deze middelen kun je voor jezelf gaan bepalen of je ze wilt gaan inzetten of niet.

 

Waarom afvallen met afslankpillen?

afslankpillenHet klinkt heel mooi en aantrekkelijk om voor de headlines en verhaaltjes te gaan van een pilletje. Ze beloven je altijd sneller vet te verbranden dan zonder ze te gebruiken. Je moet dit natuurlijk wel met een korreltje zout nemen. Veel fabrikanten zijn er namelijk alleen maar op uit om geld te verdienen.

Het blijft wel zo, dat bepaalde stoffen zeker een positieve bijdrage kunnen leveren bij het afslankproces. Hiervoor moet je wel weten welke werkzame stofjes er worden gebruikt, wat ze doen en ook wat totaal niks uithaalt. Reden genoeg om te blijven lezen!

 

Wat is een mythe en welke pillen doen hun werk?

Veel pillen zijn gemaakt om je te verleiden of tijdelijk effect te bieden. Slim voor de makers ervan, maar jij komt bedrogen uit. Een heel belangrijk punt dat je bij het willen afvallen moet weten is, dat het geheim in je voeding ligt. Daar begint het afvallen en niet met een pilletje. Ook al klinkt het verleidelijk, laat je niet voor de gek houden. De meeste pillen werken niet of nauwelijks, sommige zijn ongezond en enkele afslankpillen zijn goed en doen wat ze zouden moeten doen …namelijk, bijdragen aan de vetverbranding.

 

De 3 belangrijkste voorbeelden van afvallen met dieetpillen

Tijd om je te laten kennis maken met de bekendste effecten die dieetpillen met je lichaam kunnen doen.

 

Afvallen door tijdelijk vochtverlies

Dit is een populair trucje. Je zorgt er m.b.v. plantenextracten of andere stoffen voor dat je vocht gaat afdrijven. Hiermee zal je snel wat kilo´s gaan afvallen. Het doet dan ook totaal niks tegen je overgewicht en laat je geen vet verbranden en dat is wat je wilt.

Het is ook nog eens ongezond om dit soort pillen te gebruiken en de effecten zijn tijdelijk. Wat je lichaam neemt na het stoppen van deze pillen weer vocht op en reguleert alles weer in je lichaam. Verspil je geld dan ook niet aan dit soort pilletjes.

 

Hongergevoel onderdrukken met eetlustremmers

Honger (en meestal ook lekkere trek) zorgen ervoor dat je vaak veel en ook nog eens de verkeerde dingen eet. Suiker is hier een goed voorbeeld van. Na 1 cola krijgen de meeste mensen vaak trek in nog een paar glazen, of iets lekker erbij te eten zoals chips, patat of vette snacks uit de friettent. Dit zijn allemaal triggers die elkaar versterken. Nu heb je bepaalde afslankpillen die je hongergevoel onderdrukken. Dit is wanneer je lichaam dus echt voeding nodig heeft. Ga je deze hongermomenten omzeilen, dan ben je ver van gezond bezig en zal je na het gebruik van de pillen een hoop gaan compenseren. En dat is ook waar veel mensen doorschieten. Resultaat: Nog dikker worden en geen oplossing voor je overgewicht.

 

Vetverbranders voor serieus gewichtsverlies

En daar zijn ze dan …jouw redders in nood wanneer je snel in je bikini wilt passen. Vetverbranders die ook daadwerkelijk vetverbranding in jouw lichaam stimuleren. Vaak gebruiken ze hiervoor bepaalde aminozuren, vitamines en mineralen die hormonale processen van je lichaam in werking zetten. Deze moet je dan ook hebben wanneer je iets toe wilt voegen aan een gezond dieet of voedingsschema. Ze kunnen een bijdrage leveren die je ook serieus gaat merken. Door even goed rond te Googelen kom je wel bij een lijst met de beste afslankpillen uit. Wil je dan toch iets gebruiken, doe het dan vooral met deze dieetpillen.

Zijn afslankpillen duur?

Het hoeft niet heel duur te zijn en gebruik ze alleen wanneer je een extra boost wilt tijdens het afvallen. Ga je keihard met aanpassingen bezig in wat je eet en drinkt, dan kun je ze beter laten staan. Tenzij je flink wat overgewicht hebt en alles aan wilt grijpen om nog sneller af te vallen. Ga er wel altijd verstandig mee om en raadpleeg bij twijfels desnoods een dokter, voedingsdeskundige of andere expert op het gebied van afvallen.

Hoe lang mag je afslankpillen gebruiken?

Dit zal per pil verschillen …maar doe het nooit te lang. Nogmaals, het is een toevoeging. Doe het dan ook alleen voor een boost. En begin eerst met je voeding, dan met sporten en overweeg vervolgens een dieetpil.

Slotwoord

Gebruik enkel afslankpillen die een ververbrandende werking hebben. Wees alert voor allerlei troep die niet werkt, duur en ongezond kunnen zijn voor jou. En doe het alleen nadat je voeding in orde is.

Reageren is niet mogelijk

  • Disclaimer

    * Resultaten van elk dieet kunnen per individu verschillen.
    * Reacties zijn door volgers van het betreffende dieet ingezonden. De resultaten kunnen per individu verschillen.