Paleo dieet

Afvallen door alleen natuurlijke producten te eten? Dat kan met het Paleo dieet! Het Paleo dieet neemt je terug in de tijd, naar het eetpatroon van onze verre voorouders die nog geen last hadden van overgewicht. Neem definitief afscheid van je overtollige kilo’s en val af tot aan je streefgewicht. Of zelfs verder!

 

Wat is het Paleo dieet?

Met het Paleo dieet gaan we meer dan tienduizend jaar terug in de tijd, naar het ‘paleolithicum’. Onze moderne welvaartsvoeding, die onze gezondheid meer kwaad doet dan goed, bestond nog niet. Chips, koekjes, toetjes, cake, taarten, gefabriceerde vleesproducten en überhaupt alle producten met (teveel) zout of suiker; we hadden er nog nooit van gehoord. Laat staan in de hoeveelheden die we tegenwoordig tegenkomen in de supermarkt, op stations of in het uitgaansleven.

Wat mensen dan wel aten? Puur natuurlijke producten, waar je geen overgewicht van kreeg. Denk aan vlees, vis, groenten, fruit, noten en wortels. Belangrijk is vooral dat de voedingsmiddelen geen geraffineerde suikers bevatten, en ook geen zout, granen, peulvruchten, zuivel en (verwerkte) oliën. De levenswijze van toen werd in de jaren zeventig van de vorige eeuw voor het eerst in kaart gebracht. Het resultaat is een dieet dat we nu kennen als het Paleo dieet.

 

Waarom het Paleo dieet?

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft overgewicht. Het recept om overtollige kilo’s kwijt te raken is gemakkelijk: meer calorieën verbranden dan je binnenkrijgt. Helaas is dit alleen de theorie; de praktijk is een stuk lastiger. Een van de problemen is dat mensen maar moeilijk kunnen beoordelen of een bepaald voedingsproduct goed of slecht is. Het Paleo dieet biedt hier de oplossing, omdat het inzichtelijk maakt wat we wel en niet moeten eten om op gewicht te blijven of te komen. Het Paleo dieet geeft alle nodige handvatten om gewicht te verliezen.

 

Wat mag je niet eten tijden een Paleo dieet?

no  Zuivelproducten

no  Groentes met zetmeel

no  Snoep

no  Frisdrank

no  Energiedrank

no  Sap

no  Zoute voedingsmiddelen

no  Peulvruchten

 

 

De kunst van succesvol afvallen is dat je gewicht verliest, terwijl je tegelijk goed in je vel zit. Zorg ervoor dat je minder koolhydraten binnen krijgt en tóch lekker eet. Dat kan met de juiste recepten.

nuafslanken met het 101 Paleo recepten kookboek

Wat mag je wel eten tijdens een Paleo dieet?

vink  Paleo dieet vis

vink  Paleo dieet vlees

vink  Paleo dieet groente

vink  Paleo dieet fruit

vink  Paleo dieet noten en zaden

vink  Paleo dieet vet en olie

 

 

Het meest effectieve Paleo dieet

Je vraagt je natuurlijk af: wat is dan precies ‘Paleo dieet vis’ of ‘Paleo dieet groente’? Er zijn verschillende versies of beschrijvingen van het Paleo dieet. Het meest uitgebreide Paleo dieet van dit moment is het 101 Paleo Recepten Kookpakket. Dit pakket bestaat uit vijf boekdelen vol met recepten en kant en klare boodschappenlijsten, waarmee je dagelijks een gezonde en heerlijke maaltijd bereidt. Een overzicht:

 

 • Deel 1 bevat in totaal 100 dieetrecepten: 25 voor het ontbijt, 25 voor de lunch, 25 voor het diner en 25 voor het dessert. Ook bevat het boek een bonusrecept. De recepten zijn bedoeld om meer vet te verliezen en een gezonder lichaam te krijgen.
 • Deel 2 is een vervolg op de 100 Paleo dieetrecepten uit deel 1, met 45 nieuwe Paleo dieetrecepten.
 • Deel 3 gaat helemaal over dressings en sauzen. Het laat zien hoe je salades lekkerder maakt en tóch vet verliest.
 • In deel 4 staan ‘Paleo dieet smoothies’ centraal. Die zijn heerlijk als maaltijdvervanger, toetje of tussendoortje.
 • Deel 5 bevat recepten voor Paleo dieet snacks: heerlijke tussendoortjes, die nog gezond zijn ook.
 • Tot slot bevat het kookpakket drie boodschappenlijsten en drie maaltijdplanners voor in totaal drie weken.

 

Waarom het 101 Paleo Recepten Kookpakket?

Mensen die het Paleo Recepten Kookpakket aanschaften, hadden daarvoor de volgende redenen: *

vink  Gewichtsverlies

vink  Buikvet verbranden

vink  Lagere bloeddruk

vink  Geen Jojo-effect

vink  Gezonder voelen

vink  Energiek en fit voelen

vink  Soepelere gewrichten

vink  Beter slapen

vink  Zachtere en mooiere huid

vink  Stofwisseling verhogen

vink  Sneller herstellen na het sporten

vink  Spijsvertering verbeteren

vink  Niet meer ziek door een sterk immuunsysteem

 

Je ziet dat het Paleo dieet niet alleen leidt tot een slanker lichaam, maar ook andere voordelen heeft.

 

Tevreden Paleo dieetvolgers

Na overweldigende successen in Amerika verovert het Paleo dieet nu ook Nederland. We hebben inmiddels tienduizenden tevreden volgers van het dieet in ons midden. Of beter gezegd: tienduizenden Nederlanders leven op de manier van ‘Paleo’. Maar let op: het 101 Paleo Recepten Kookpakket zorgt niet voor een gewichtsafname van tien kilo in amper een week tijd. Door langzaam te wennen aan een structureel andere voedingswijze, val je geleidelijk maar vooral blijvend af. Het gaat erom gaandeweg meer controle te krijgen over je voeding, en daarmee over je gezondheid en het geluk in je leven.

 

Ervaar de kracht van het Paleo dieet

Zorg dat je niet meer in de groep zit van mensen met overgewicht. Wie wil er niet slank zijn, nog afgezien van alle gezondheidsrisico’s die te dik zijn met zich meebrengt? Ervaar wat het Paleo dieet voor jou kan betekenen en bestel het 101 Paleo Recepten Kookpakket tijdelijk extra voordelig.

Bestel het scherp geprijsde 101 Paleo Recepten Kookpakket

 

Eén reactie

 1. 101 Paleo en Paleo a la carte besteld en gebruikt. Tot nu toe vrij gemakkelijk recepten die grotendeels lekker zijn. Na 4 weken zijn de vorderingen goed zichtbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Disclaimer

  * Resultaten van elk dieet kunnen per individu verschillen.
  * Reacties zijn door volgers van het betreffende dieet ingezonden. De resultaten kunnen per individu verschillen.