Weight Watchers

Verantwoord afvallen met Weight Watchers

Heb je ook al heel wat diëten uitgeprobeerd zonder het gewenste resultaat of heb je wat kilo’s verloren maar die komen er terug bij? Heb je moeite met veel diëten omdat ze toch wel heel zwaar zijn en je jezelf niets mag gunnen? Veel diëten zijn erop gericht om in een korte termijn heel wat gewicht te verliezen maar houden geen of weinig rekening met het jojo-effect nadien. Hier wil Weight Watchers een andere weg inslaan. Je hoeft jezelf helemaal niet alles te ontzeggen en je kan je gewicht permanent veel beter onder controle houden.

 

Wat is Weight Watchers?

In 1963 werd de Weight Watchers methode ontwikkeld in New York door Jean Nidetch. Zij kampte zelf met overgewicht en bedacht haar eigen methode om het gevecht met de overtollige kilo’s aan te gaan. Om er niet alleen voor te staan riep ze de hulp en ondersteuning in van mensen uit haar omgeving die ook gewicht wilden verliezen en zo ging het concept van Weight Watchers van start. Op vandaag is de formule wereldwijd gekend en razend populair. Deze formule dient gezien te worden als een andere manier van eten en niet als een dieet. In principe kan je alles eten als je je bewust bent van wat je eet en in welke hoeveelheid.

 

Hoe werkt Weight Watchers?

 • Aan de hand van een aantal persoonlijke gegevens zoals geslacht, leeftijd, lengte,
  huidig gewicht en streefgewicht wordt je een aantal ProPoints toegekend.
  Je krijgt dagelijkse ProPoints en wekelijkse.

 • Ieder voedingsmiddel kreeg een ProPoints waarde toegekend.

 • Voor alles wat je eet of drinkt hou je bij hoeveel ProPoints je verbruikt hebt, waardoor je al snel leert wat goede voedingskeuzes zijn.

 • Heb je een dag waarin je meer eet of zaken die meer punten bevatten, dan kan je beroep doen op je wekelijkse ProPoints.

 • Het komt erop neer elke dag zo dicht mogelijk tegen je ProPoints aan te werken om zo gewicht te verliezen. Teveel is niet goed, te weinig ook niet omdat het programma rekening houdt met de stoffen die je lichaam nodig heeft. Het komt er dus op aan een goed evenwicht te vinden en je hiervan bewust te zijn.

 • Ga je sporten, dan worden hiervoor ook extra Propoints toegekend. Aan jou de keuze of je deze wilt gebruiken of niet.

 

Voordelen Weight Watchers

Weight Watchers *

no  Haalbare doelen voor afvallen

no  Blijvend gewichtsverlies (geen Jojo-effect)

no  Geen honger gevoel

no  Geleidelijk afvallen

no  Al het eten is toegestaan

no  Gevarieerd eten

no  Nadruk op groente en fruit voor essentiële voedingsstoffen

no  Bewust worden van wat je eet

no  Hulp bij het afvallen

no  Steun en controle als extra steun in de rug

no  Veel vrijheid waardoor je het makkelijk volhoud

no  Meer dan 1000 recepten, 50 workout schema’s, interactieve hulpmiddelen en een persoonlijk schema beschikbaar

 


Hoe kan je aan het Weight Watchers programma deelnemen?

Hiervoor bestaan verschillende mogelijkheden, je kan het programma individueel thuis volgen of je kan ervoor kiezen dit in groep te doen. Kies je ervoor dit programma thuis te volgen dan kan dit door een applicatie op je computer of smartphone. Je download het programma en hebt dan toegang tot het programma, de recepten en de online ondersteuning. Denk je dat het voor jou beter is dit in groep te doen, dan kan je op de site van Weight Watchers opzoeken waar bij jou in de buurt meetings georganiseerd worden. Wekelijks kan je dan samenkomen en bespreken hoe de voorbije week gegaan is, wat beter kon of goed was en wat het resultaat is.

 

Conclusie.

Weight Watchers is op maat gemaakt voor mensen die niet de hele dag al hun voeding willen afwegen en met een hongergevoel willen rondlopen. Het is een verfrissende en bewezen manier van afvallen die ook op langere termijn denkt. Door het bewustmakingsproces dat het programma oproept zal je na verloop van tijd automatisch ander keuzes maken op het vlak van voeding zonder erbij stil te staan. Weight Watchers is wereldwijd door miljoenen gebruikers succesvol gebruikt en de resultaten zijn verbluffend. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 50% van de volgers na vijf jaar 5% gewichtsverlies heeft vastgehouden. Dit is een hele nieuwe manier van afslanken. Maak kennis met deze manier van afvallen en bestel het Weight Watchers programma tegen een zeer scherpe prijs door op onderstaande banner te klikken.

 

3 reacties

 1. Fam. Krakers *

  Als gezin zijn we vele kilo’s kwijtgeraakt (denk wel ongeveer 6 p.p.) Bedankt voor het voor ons ideale dieet

 2. Een tijdje het dieet geprobeerd en het heeft wel geholpen. Alleen na een tijdje houd je je wat minder aan het dieet en dan komt het gewicht er zo weer bij. Voo rmij geen succes gebleken.

 3. Weight Watchers is zo bekend dat ik voor deze manier van afvallen heb gekozen. Op zich werkt het systeem goed. Mijn eigen probleem was in het begin dat ik toch voedsel bleef eten dat ik juist niet meer wilde eten ivm de calorien. Als je dat in het begin van de week doet heb je later niets meer over aan punten. Gelukkig weet ik het nu veel beter te managen en ben ik toch al een paar kilo kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Disclaimer

  * Resultaten van elk dieet kunnen per individu verschillen.
  * Reacties zijn door volgers van het betreffende dieet ingezonden. De resultaten kunnen per individu verschillen.